Usein kysytyt kysymykset

Päivitetty 1.10.2018

Keneltä voin kysyä lisää tietoa tuotteista?

Voit käyttää yhteydenottolomaketta jonka löydät yhteystiedoistamme jokaisen sivun alareunasta. Vastaamme kaikkiin viesteihin nopeasti.

Kuinka voin seurata tilaukseni käsittelyn etenemistä?

Järjestelmämme lähettää automaattisesti sähköpostiviestit aina kun tilauksesi käsittelyssä tapahtuu muutos. Näin voit aina seurata tilauksen käsittelyn etenemistä. Lähetämme myös Matkahuollon seurantatunnuksen sähköpostilla kun tilauksesi on pakattu ja lähetetty

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla ehdottomasti käyttämätön ja ehjässä ja moitteettomassa alkuperäispakkauksessa. Pakkauksessa tulee olla mukana kaikki tuotteen mukana tulleet oheistarvikkeet kuten käyttöohjeet jne. Tuotteeseen voi tutustua, mutta ottamalla tuotteen käyttöön palautusoikeus mitätöityy. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ilmoitathan siitä meille ennakkoon sähköpostilla asiakaspalvelu@satmarket.fi. Lähetämme palautukseen tarvittavat ohjeet sähköpostilla.

Kuinka nopeasti toimitatte?

Toimitamme joka arkipäivä. Mikäli saamme tilauksesi ennen klo 11.00 se ehtii saman päivän toimituksiin. Myös tätä ajankohtaa myöhemmin saapuneet tilaukset saadaan mahdollisesti lähetettyä saman päivän aikana.

Mitä toimitustapoja käytätte?

Käytämme kaikissa toimituksissa Matkahuollon jakeluverkostoa. Matkahuollolla on paljon asiamiehiä Suomessa ja verkosto kasvaa ja laajenee koko ajan. Voit valita itsellesi sopivan toimituksen esimerkiksi seuraavista vaihtoehdoista:

Nouto Matkahuollosta:

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä:

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitus kotiovellesi:

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Nouto Vantaan Matkahuollosta?

Tilaamalla arkisin viimeistään klo 11.00, voit noutaa tilauksesi klo 14.00 jälkeen Vantaan Matkahuollosta. Kun lähetys on noudettavissa, saat puhelimeesi tekstiviestin. Odota viestiä ennen noutoa! Mukaan tulee ottaa henkilöllisyystodistus.

Valitse kassalla toimitusvalinnaksi "Nouto Matkahuolto Vantaa".

Vantaan Matkahuolto sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaan Pakkalassa. Katso kartasta ajo-ohje. Varmista aukioloajat esimerkiksi poikkeuspäivien osalta ottamalla yhteyttä suoraan ko. Matkahuolto-asiamieheen.

Yhteystiedot:

Matkahuolto Vantaa,

Pakkalantie 21 b *

01510 Vantaa

MA – PE 09:30 – 17.30

Puhelin: 09 4289 0822

* Kun saavut Pakkalantie 21 kohdalle, aja portista sisään. Matkahuollon lastauslaituri löytyy takavasemmalta ja ovinumero 21b on näkyvillä rakennuksen julkisivussa- sisäänkäynnin yläpuolella.