F-LIITOSJOHDOT – USEITA ERI MITTOJA

Satbox
SKU: F-VALINTA

Satmarketista löydät useita erilaisia- ja eri pituisia F-liitosjohtoja. Valikoimamme kattaa litteät ja perinteiset kaapelimallit.

  • Pyöreät kytkentäkaapelit 0.3 ja 0.5 m
  • Litteät mallit läpivienteihin 0.2 – 0.5 m
  • Normaalimittaiset 1.5 -5 m
  • Kaapelisetit 10-30 m

Kun valitset tarpeitasi vastaavan kaapelipituuden valikosta (tuotteen hinnan alapuolelta), saat esille kaapelin tuotekuvauksen ja kaapelin tekniset tiedot.

Saatavuus:

Varastossa

1.9015.90

Poista
Vertaa

Kuvaus

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia F-liitosjohtoja. Niitä käytetään esimerkiksi TV-antennien, jaottimien ja haaroittimien välisiin kytkentöihin. Tämän lisäksi F-liitosjohdot ovat yleinen liitäntätapa myös Satelliitti-TV laitteissa, esim. mikropäissä ja satelliittivastaanottimissa.

Kun valitset tarpeitasi vastaavan kaapelipituuden valikosta (tuotteen hinnan alapuolelta), saat esille kaapelin tuotekuvauksen ja tekniset tiedot.

Valikoimamme johdot ovat erilaisia rakenteeltaan- ja käyttötarkoitukseltaan.

 

Litteät 1-2mm paksuiset mallit soveltuvat käytettäväksi silloin, kun asuntoon halutaan tuoda ulkokautta antennikaapeli (esim. satelliittiantennilta), mutta rakenteisiin ei haluta- tai saada porata normaalia antennikaapelin tarvitsemaa 8 mm reikää. Litteä F-liitosjohto asetetaan esim. tuuletusikkunan karmin väliin ja ikkuna voidaan sulkea normaalisti. Näitä malleja löytyy kolme erilaista 20 – 50 cm mittaisena.

Lyhyet kytkentäkaapelit ns. Jumpperikaapelit ovat perinteisellä pyöreällä kaapelilla valmistettuja lyhyehköjä liitosjohtoja esim. vahvistimen ja jaottimien välisiin kytkentöihin antenniverkon tähtipisteessä. Näitä malleja löytyy kaksi erilaista: 30 tai 50 cm pituisena.

Normaalimittaiset liitosjohdot ovat tyypillisesti 1.5 – 15 m mittaisia. Näitä käytetään useimmiten esim. TV-antennien- ja mastovahvistimien välisiin kytkentöihin sekä liittämään esimerkiksi satelliittivastaanotin seinässä olevaan antennipistorasiaan.

Kaapelisetit ovat puolestaan 10-30 m mittaisia käyttövalmiita asennussarjoja. Ne sopivat hyvin tee-se-itse asentajille lähes kaikkiin antenniasennuksiin. Mallista riippuen niissä on F-liittimet valmiiksi asenettuina tai liittimet ovat mukana pakkauksessa. Katso tuotekuvista tarkempi mallikohtainen toimitussisältö.

 

Huomaathan, että joissakin tuotteissa F-liitin on väriltään normaali ”pinnoittamaton” ja joissakin malleissa liittimen pinta on kullattu. Kaapelien paksuuksissa on eroja mallista riippuen: ulkomitta voi olla 5, 6 tai 7 mm. Kaapelin väri voi myös vaihdella mustan ja valkoisen välillä. Aina kun valitset tuotetta, kerromme kyseisen kaapelin perustiedot sekä näytämme ison tuotekuvan muiden tietojen vieressä.