ANTENNIMASTON SEINÄKIINNIKE PROFIT 52-95 CM

Suomen tukevimmat TV- ja satelliittiantennien asennukseen soveltuvat seinäkiinnikemallit löytyvät Satbox:lta.

 • Kiinnikkeen jalka- ja lenkkiosa on valmistettu 5 mm paksua terästä
 • Profiilin korkeus 40 mm
 • Kaikki muodot on valmistettu laserleikkaamalla.

41.90

Varasto loppu

Kuvaus

Suomen tukevimmat TV- ja satelliittiantennien asennukseen soveltuvat seinäkiinnikemallit löytyvät Satbox:lta. Kiinnikkeen jalka- ja lenkkiosa on valmistettu poikkeuksellisesti 5 mm paksusta teräksestä. Profiilin korkeutta on kasvatettu peräti 40 mm asti joka on siis jopa 15 mm suurempi kuin perinteisissä vastaavan näköisissä kiinnikkeissä. Kaikki muodot on valmistettu laserleikkaamalla. Lenkkiosan perinteiset hitsatut kiristysmutterit on jätetty kokonaan pois ja ne on korvattu teräkseen tehdyillä M8 kierteillä. Kierteen maksimi vääntömomentti vastaa perinteiselle 8.8 standardin mutterille asetettua standardia 27 Nm (Wurth).

Miksi käyttäisit tätä kiinnikettä esim. Rintamamies-tyyppisissä taloissa?

Rintamamiestaloissa 25 mm pystylista seinälautojen välissä on aiheuttanut ikuisesti ongelmia antenniasentajalle. Asentajan on pitänyt joko leikata listoista palat pois (vesivaurioriski) tai asentaa ylimääräisiä korotuspaloja seinän ja kiinnikkeen jalkaosan väliin ehkäisemään kiinnikkeen sivuttaista heilumista. PROFIT- kiinnikkeen leveys riittää reilusti listojen ohi jolloin kiinnityksestä tulee tukeva ilman suurempia lisätöitä.

Tiiliseinään asennus?

Entä sitten tiiliseinä, jossa keskijalan kiinnitysreikä osuu usein pystysuunnassa juuri siihen tiilisauman kohdalle? Tämäkin asia on nyt huomioitu Satbox PROFIT- sarjassa, joka tarjoaa enemmän  reikävaihtoehtoja myös pystysuuntaiseen kiinnitykseen. Alaspäin osoittavassa keskijalassa on enemmän pituutta sekä kaksi kiinnitysreikää.

 

 • Säätöväli: 52 – 95 cm
 • Pyöreää putkea
 • Pohjaosan leveys: 400 mm
 • Kolmannen jalan pituus: 180 mm
 • Pohjaosan- ja mastoputken lenkkiosan valmistukseen käytetty teräsprofiili: 40 mm x 5 mm
 • Kiinnitysreikiä vaakaosassa: 6 kpl 10 mm halk.
 • Kiinnitysreikiä kolmannessa jalassa: 2 kpl 10 mm halk.
 • Sopii käytettäväksi mastoputkille: 38 – 55 mm ( max. putkikoko 70 mm )
 • Jalkaosassa lisäksi 3 kpl 6 mm reikää esim. kaapeleiden kiinnittämiseksi nippusiteillä

 

Miksi sinun kannattaisi ostaa juuri tämä kiinnike eikä jokin toinen samannäköinen?

Kuva kertoo enemmän! Katso tuotekuvasta josta näet, että kiinnikkeemme säätöosan lukitus on tehty kolmella lukkomutterilla kun muissa samannäköisissä kiinnikkeissä lukitusmuttereita on usein vain yksi. Yhdellä lukituksella varustettu kiinnike voi pettää ja masto voi pahimmillaan kaatua ihmisten, lemmikeiden ja autojen päälle aiheuttaen suuria vahinkoja! Lisäksi PROFIT-mallistossa runko-osan teräksen paksuus on 5 mm ja kiinnike on kokonaisleveydeltään 12 cm suurempi kuin muut kiinnikkeet. Tällä rakenteellisella erolla PROFIT-mallisto on Suomen turvallisin ja tukevin kiinnikemallisto antennimaston asentamiseen.

Tuotearviot (0)

0.0
0
0
0
0
0

Vain tämän tuotteen ostaneet voivat kirjoittaa tuotervion.

Tälle tuotteelle ei ole vielä tuotearviota saatavana.