Toimitustavat

Satmarket.fi -verkkokaupassa on valittavana monipuoliset Matkahuollon toimitustavat. Näet tässä alla kaikki toimitusvaihtoehtomme selkeästi eriteltyinä. Valitse itsellesi sopiva toimitus ja anna meidän hoitaa loput. Tervetuloa palvelevaan Satmarket.fi-verkkokauppaan!

Nouto Vantaan Matkahuollosta 5 €

Voit noutaa tilauksesi Vantaan Matkahuollosta (osoite Elannontie 5, 01510 Vantaa) arkisin klo 14 jälkeen. Matkahuollon toimipiste on hyvien liikenneyhteyksien varrella kauppakeskus Jumbon läheisyydessä ja on avoinna arkisin klo 9.30 -17.30. Puhelin 09 42890822

Kun olemme pakanneet tilauksesi, lähetämme seurantatunnuksen sähköpostilla. Seuraavaksi, kun lähetys on noudettavissa Vantaan Matkahuollosta saat tekstiviestin. Ota mukaan lähettämämme seurantatunnus sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus. Ilman näitä lähetystä ei voi noutaa. Jos valtuutat toisen ihmisen hakemaan tilauksesi, tulee sinun tehdä valtakirja.

Siirry lähetysten seurantaan tästä linkistä

Tulosta valtakirja tästä linkistä

Karttalinkki

Lähi / Lähellä-paketti alk. 8,90 €

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit,Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Bussipaketti alk. 8,90 €

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa tai jos kuljettettava kolli on isokokoinen. Bussipaketit luovutetaan Matkahuollon omista pisteistä tai Matkahuolto asiamiehiltä.

Kun lähetys on noudettavissa, Matkahuolto lähettää sinulle tekstiviestillä ilmoituksen. Ota mukaan lähettämämme seurantatunnus sekä henkilöllisyystodistus. Ilman näitä lähetystä ei voi noutaa. Jos valtuutat toisen ihmisen hakemaan tilauksesi, tulee sinun tehdä valtakirja.

Yritysjakopaketti alk. 12,90 €

Yritysasiakkaille- , sekä yritysten osoitteisiin toimitettaviin tilauksiin soveltuva vaivaton ja helppo toimitusvalinta. Voit esimerkiksi tilata henkilökohtaisen tilauksesi työpaikallesi toimitettuna. Soveltuu parhaiten yrityksiin joissa on vastaanottavaa henkilökuntaa paikalla virka-aikana.

Kotijakelu alk. 12,90 €

Kotitalouksille toimitettaviin tilauksiin soveltuva  toimitusvalinta. Jaetaan perille asti. Kun lähetys on saapunut jakelusta huolehtivaan Matkahuoltopisteeseen, saat tekstiviestin jakeluajan sopimiseksi.