Toimitustavat

Satmarket.fi -verkkokaupassa on valittavana monipuoliset Matkahuollon toimitustavat. Näet tässä alla kaikki toimitusvaihtoehtomme selkeästi eriteltyinä. Valitse itsellesi sopiva toimitus ja anna meidän hoitaa loput. Tervetuloa palvelevaan Satmarket.fi-verkkokauppaan!

Nouto Vantaan Matkahuollosta 5 €

Tilaamalla arkisin viimeistään klo 11.00, voit noutaa tilauksesi jo klo 14.00 jälkeen Vantaan Matkahuollosta. Kun lähetys on noudettavissa, saat puhelimeesi tekstiviestin. Odota viestiä ennen noutoa! Mukaan tulee ottaa henkilöllisyystodistus. Vantaan Matkahuolto sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaan Pakkalassa. Katso kartasta ajo-ohje. Varmista aukioloajat esimerkiksi aattopäivien- ja vastaavien osalta ottamalla yhteyttä suoraan ko. Matkahuolto-asiamieheen. Jos valtuutat toisen ihmisen hakemaan tilauksesi, tulee sinun tehdä valtakirja.

Puhelin 09 42890822

Osoite: Pakkalantie 21 b, 01510 Vantaa*

* Kun saavut Pakkalantie 21 kohdalle, aja portista sisään. Matkahuollon lastauslaituri löytyy takavasemmalta ja ovinumero 21b on näkyvillä rakennuksen julkisivussa- sisäänkäynnin yläpuolella.

Siirry lähetysten seurantaan tästä linkistä

Tulosta valtakirja tästä linkistä

Karttalinkki

Lähi / Lähellä-paketti alk. 8,90 €

Vilpittömästi suositeltavin toimitustapamme. Lähipaketti on luotu vastaamaan asiakkaiden kiireistä arkea, jossa usein vapaata aikaa asioiden hoitamiseen jää alkuillan sekä illan myöhäisimmille tunneille. Kun valitset Lähipaketti-toimituksen, tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuolto Pakettipisteeseen. Näitä ovat esimerkiksi K-Marketit, R-Kioskit, Tokmanni ja monet muut yritykset, joita on yli 1 200 kautta maan. Näiden yritysten aukioloaika on pitkä jolloin voit noutaa paketit jopa iltamyöhään. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Tällä toimitustavalla voi tilata kaikkia tuotteitamme lukuunottamatta isoja satelliittiantenneja.

Bussipaketti alk. 9,90 €

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa tai jos kuljettettava kolli on isokokoinen. Bussipaketit luovutetaan Matkahuollon omista pisteistä tai Matkahuolto asiamiehiltä.

Kun lähetys on noudettavissa, Matkahuolto lähettää sinulle tekstiviestillä ilmoituksen. Ota mukaan lähettämämme seurantatunnus sekä henkilöllisyystodistus. Ilman näitä lähetystä ei voi noutaa. Jos valtuutat toisen ihmisen hakemaan tilauksesi, tulee sinun tehdä valtakirja.

Yritysjakopaketti alk. 12,90 €

Yritysasiakkaille- , sekä yritysten osoitteisiin toimitettaviin tilauksiin soveltuva vaivaton ja helppo toimitusvalinta. Voit esimerkiksi tilata henkilökohtaisen tilauksesi työpaikallesi toimitettuna. Soveltuu parhaiten yrityksiin joissa on vastaanottavaa henkilökuntaa paikalla virka-aikana.

Kotijakelu alk. 12,90 €

Kotitalouksille toimitettaviin tilauksiin soveltuva  toimitusvalinta. Jaetaan perille asti. Kun lähetys on saapunut jakelusta huolehtivaan Matkahuoltopisteeseen, saat tekstiviestin jakeluajan sopimiseksi.