Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Takaisin kauppaan

Miten toimitustavat poikkeavat toisistaan?

NOUTO VANTAAN MATKAHUOLLOSTA:

Tilaamalla arkisin viimeistään klo 11.00, voit noutaa tilauksesi jo klo 14.00 jälkeen Vantaan Matkahuollosta. Kun lähetys on noudettavissa, saat puhelimeesi tekstiviestin. Odota viestiä ennen noutoa! Mukaan tulee ottaa henkilöllisyystodistus. Vantaan Matkahuolto sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaan Pakkalassa – lähes Jumbo-kauppakeskuksen naapurissa. Katso kartasta ajo-ohje. Varmista aukioloajat esimerkiksi poikkeuspäivien osalta ottamalla yhteyttä suoraan ko. Matkahuolto-asiamieheen.

Katso kartta ja lue lisää tästä toimitustavasta

KIRJELÄHETYS:

Kirjelähetyksellä voidaan toimittaa ainoastaan rajoitetut tuotteet jotka ovat pienikokoisia ja joiden tuotepakkaukset kestävät kirjeiden koneellisen lajittelun. Kirjeenä lähetettävien tuotteiden paino voi/saa olla max. 200 g ja korkeus vastaavasti max. 2 cm. Kirjelähetys näytetään toimitusvaihtoehtona mikäli tilaus sisältää ainoastaan kirjeeseen sopivia tuotteita. Huomioithan, että kirjelähetykselle ei ole saatavana seurantatunnusta ja Postin kuljetusnopeuden huomioiden kirjeiden saapumisnopeus vastaanottajalle voi kestää 3-5 arkipäivää.

LÄHIPAKETTI – EDULLINEN JA JOUSTAVIN. SUOSITTELEMME!

Vilpittömästi suositeltavin toimitustapamme. Lähipaketti on luotu vastaamaan asiakkaiden kiireistä arkea, jossa usein vapaata aikaa asioiden hoitamiseen jää alkuillan sekä illan myöhäisimmille tunneille. Kun valitset Lähipaketti-toimituksen, tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuolto Pakettipisteeseen. Näitä ovat esimerkiksi K-Marketit, R-Kioskit, Tokmanni ja monet muut yritykset, joita on 1 200 kautta maan. Näiden yritysten aukioloaika on pitkä jolloin voit noutaa paketit jopa iltamyöhään. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Tällä toimitustavalla voi tilata kaikkia tuotteitamme lukuunottamatta isoja satelliittiantenneja.

BUSSIPAKETTI

Tilauksesi toimitetaan automaattisesti osoitettasi lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

YRITYSJAKOPAKETTI

Yritysasiakkaille, sekä yritysten osoitteisiin toimitettaviin tilauksiin soveltuva toimitusvalinta. Voit esimerkiksi tilata henkilökohtaisen tilauksesi työpaikallesi toimitettuna. Soveltuu parhaiten yrityksiin joissa on vastaanottavaa henkilökuntaa paikalla virka-aikana.

KOTIJAKELU

Yksityisasiakkaiden tilauksiin soveltuva toimitusvalinta. Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa alueellasi toimivaan Matkahuoltopisteeseen. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta lähetyksestä tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.